Seger mot Kullavägens BK i åttondelsfinal

Glada segrare
Glada segrare

Den 28:e februari var det så dags för VIIS att inleda slutspelet i Landoras vinterserie med en hemmamatch mot Kullavägens BK från Helsingborg. Vädrets makter visade sig från sin bästa sida och i en strålande men något svag februarisol inledde killarna inspirerat. Målen lät dock vänta på sig till Tobias kom på att långa insparker var dagens melodi och med två ganska snabba sådana tilll Mattias så stod det hastigt och lustigt 2-0 till di gule. 3-0 kom sedan genom ett mycket snyggt självmål på Oskars inlägg. Kullavägen kämpade dock på och lyckades få in en reducering i slutet av halvleken.


Andra halvleken inleddes sedan med fortsatt fint VIIS-spel och efter några minuter kom Simon loss på högerkanten och kunde servera Sebbe en fin macka som han efter lite om och men fick över mållinjen. Spelet fortsatte bölja fram och tillbaka men i försvaret stoppade Tomas och Hugo de flesta attackerna och Loke jobbade bra hemåt från sin anfallsposition. Innan matchen var slut hade Jacob fastställt slutresultatet till 5-1 med en läcker chip över en utrusande målvakt. Nu väntar segraren mellan det Hittarpslag VIIS hade i gruppspelt och IK Wormo i kvartsfinal.

Tredjeplats i Olympic cup

Uppvärming inför första matchen
Uppvärming inför första matchen

Efter uppstigning i den arlamorgonstunden var det så dags för de gulsvarta grabbarna att ta sig an Kvarnby i den första matchen. Efter bland annat ett mycket fint målgivande samspel mellan Sebbe och Jacob kunde VIIS ta hem segern med 3-0. Andra matchen mot slutsegraren Olympic inleddes med två snabba baklängesmål och en förlust med 3-0. Även den sista gruppsspelsmatchen, som de gulsvarta behövde minst oavgjort inleddes med underläge. Här visade grabbarna dock fin moral när de bland annat efter en nickassist av Oskar och ett fint mål av Loke vände till seger med 5-2.


 


I åttondelsfinalen visade VIIS ingen pardon och med ett fint försvarsspel med bland annat bra samarbete mellan Tomas och Hugo så avfärdades ett av Husies lag med 4-0. Därmed var det dags för kvartsfinal där VIIS återigen hamnade i underläge Malmö City. Detta varade inte för evigt då Simon Li dunkade in ett snyggt mål med fel fot och Theo med ett distinkt avslut fastställde slutresultatet till 3-1. Nu var det återigen dags för match mot gruppspelets banemän, BK Olympic. De var verkligen drillade i inomhusspelets hemligheter och hade en mycket offensiv målvakt. Detta höll dock på att straffa sig i början av matchen Mattias mycket smart överlistade en långt utgången målvakt. Tyvärr överlistade han inte stolpen och Olympic kunde även vinna denna match.


 


Totalt var det dock en mycket fint genomförd cup av killarna och de kunde bära sina tredjeprismedaljer med stolthet.

Aktiviteter

Under föregående finns referat från matcher och cuper som vårt lag tidigare har medverkat i.


Kalender
Nyheter
2015-07-15 VIIS P-03 vann sin grupp i Gothia Cup
Idag så vann killarna den sista matchen i sin grupp mot Landvetter med 4-0. När sedan engelsmännen i South Central endast mäktade med att göra 11 på gruppens tunisiska lag avgick VIIS med gruppsegern.
Läs mer

2015-06-09 VIIS P-03 gick till slutspel i Fotboll mot rasism.
Efter bra spel och 3 raka segrar mot i tur och ordning Bjärred, Asmundtorp och Husie så stod det klart att killarna får spela slutspel i Fotboll mot rasism på Swedbank stadion i september.
Läs mer

2014-11-19 Bronsmedalj i Olympic cup för P03
VIIS tog en fin tredjeplats i Olympic cup efter ett stundtals riktigt fint inomhusspel. Tyvärr blev Olympic för svår i semifinalen dit VIIS hade tagit sig via åttondel och kvartsfinal efter att ha blivit tvåa i sin grupp
Läs mer

2014-10-19 Serieseger för P03
De gulsvarta avslutade med en seger idag och gick igenom sin serie obesegrade. Bra spelat!
Läs mer

2014-03-03 Silvermedalj i Vellingecupen för P03
Ett stabilt försvarsspel grundlade en andraplats med mersmak i årets Vellingecup. De gulsvarta höll nollan i 4 av sju matcher.
Läs mer
Galleri
Design & CMS av Webzoo AB