Serieseger för P03

Hasse sprutar Pommac
Hasse sprutar Pommac

Någon timme innan matchen tilltog regnet och lagom till matchdags fanns det riktiga pölar här och var på konstgräset. Trots dåliga förhållanden bjöd VIIS inledningsvis på fint samspel och kunde genom två snabba mål av Jacob gå upp i en 2-måls ledning. Klågerup reducerade på hörna innan Oskar slog en hörna via en Klågerupspelare i mål. Efter det kom dock Klågerup tillbaka ännu mer och gjorde 3-2 efter en ny hörna innan de fick en stor kvitteringschans genom en straff. Denna kunde dock Elias rädda och returen kunde till slut Hugo få ut över kortlinjen.

 

Efter paus blev det ännu svårare att spela då bollen ibland fastnade när spelarna dribblade. Medicinen mot detta var att hålla bollen i luften och det gjorde Simon Lu när han snyggt chippade in 4-2 målet. Mattias kunde även trycka in 5-2 innan Klågerup återigen kom tillbaka i matchen. Trots uppoffrande försvarsspel av Thomas, Nils, Moa och Sebbe kunde Klågerup reducera 2 ggr till 5-4. I matchens sista minuter fick VIIS slita ont och genom att hårt arbetande anfallare som Kevin, Theo, Khaled och Loke kunde de gulsvarta hålla undan till seger.

 

Detta innebar att man inte tappade en enda poäng under hela höstens seriespel. Efter matchslut vidtog ett vilt seriesegersfirande med Pommacsprut och inmundigande av segerkaka, mums. Bra jobbat killar och tjej!


Tidigare nyheter


Kalender
Nyheter
2015-07-15 VIIS P-03 vann sin grupp i Gothia Cup
Idag så vann killarna den sista matchen i sin grupp mot Landvetter med 4-0. När sedan engelsmännen i South Central endast mäktade med att göra 11 på gruppens tunisiska lag avgick VIIS med gruppsegern.
Läs mer

2015-06-09 VIIS P-03 gick till slutspel i Fotboll mot rasism.
Efter bra spel och 3 raka segrar mot i tur och ordning Bjärred, Asmundtorp och Husie så stod det klart att killarna får spela slutspel i Fotboll mot rasism på Swedbank stadion i september.
Läs mer

2014-11-19 Bronsmedalj i Olympic cup för P03
VIIS tog en fin tredjeplats i Olympic cup efter ett stundtals riktigt fint inomhusspel. Tyvärr blev Olympic för svår i semifinalen dit VIIS hade tagit sig via åttondel och kvartsfinal efter att ha blivit tvåa i sin grupp
Läs mer

2014-10-19 Serieseger för P03
De gulsvarta avslutade med en seger idag och gick igenom sin serie obesegrade. Bra spelat!
Läs mer

2014-03-03 Silvermedalj i Vellingecupen för P03
Ett stabilt försvarsspel grundlade en andraplats med mersmak i årets Vellingecup. De gulsvarta höll nollan i 4 av sju matcher.
Läs mer
Galleri
Design & CMS av Webzoo AB