Nytt A-slutspel i Halör Cup

Hemjobb mot Jarlaberg
Hemjobb mot Jarlaberg

 

I strålande solsken inledde de gulsvarta årets Halör Cup mot Spjutstorps IF. Tagna av stundens allvar släppte de upp Spjutstorp till en halvtidsledning på 2-0. I andra halvleken började dock grabbarna och tjejen vakna. Jacob blev fint framspelad till turneringens första mål. Sedan kvitterade Mattias efter ett mönsteranfall signerat Sebbe och Jacob innan Mattias gjorde ytterligare ett mål och förde upp VIIS till ledningen. Tyvärr tilläts Spjutstorp kvittera i slutskedet vilket gjorde att den första matchen slutade oavgjort.

 

I andra matchen var det så dags att ta sig an 04:orna från Jarlaberg. VIIS stod upp bra och störde det passningsskickliga Stockholmslaget med bra presspel och de gulsvarta kunde ta ledningen med 1-o genom Oskar fint framspelad av Jacob. Under fortsättningen av matchen hade VIIS ledningen hela tiden trots att Jarlaberg tryckte på rejält. Fint målvaktspel av Hugo och många fina brytningar av Simon och Nils hindrade dem från att göra mer än 2 mål och framåt fastställde Mattias slutresultatet till 4-2 med sitt tredje mål i matchen långt utifrån förbi en överspelad målvakt.

 

I sista gruppspelsmatchen behövde VIIS vinna för att säkra gruppsegern och som de gjorde det. Första målet gjordes återigen av Jacob denna gång fint klackframspelad av Oskar. De gule fortsatte trycka på mot Höganäs mål och både Mattias och Oskar gjorde två mål var innan Theo fastställde slutresultet till 6-0 på en hörna. Hugo hann också sticka emellan med en riktig TV-räddning. Nu vankades det A-slutspel och motståndet var Hässleholms IF. Matchen började med en rejäl VIIS-chans men bollen gick tyvärr över och fastnade symptomatiskt i nätet bakom mål. Efter detta tog Hässleholm över matchen och kunde tämligen enkelt vinna med 5-0 mot ett VIIS som inte gjorde sin bästa match i turneringen här.

 

I den första placeringsmatchen var det så Malmö FFs 04:or som stod för motståndet. VIIS höll uppe spelet ganska bra och hade 1-2 ganska långt in i matchen efter bla en jättefin räddning av Sebbe och ett mål av Oskar. Till slut fick MFF in det avgörande 3-1 med ett riktigt klassavslut. I sista matchen var det så dags för ytterligare ett Stockholmslag, Älvsjö AIK. Här grinade dock oturen VIIS i ansiktet med ett antal missade frilägen och en stolpträff mm. Detta gjorde att Älvsjö kunde gå ifrån till 3-0 fast våra 05:or, Loke och Johan pressade rejält offensivt och Moa spelade säkert backspel. Till slut fick VIIS tröstmåla genom att Mattias avrundade matchen med dess snyggaste mål. Totalt sätt en fullt godkänd insats med emellanåt mycket bra spel och en hel del spänning därtill!

 


Tidigare nyheter


Kalender
Nyheter
2015-07-15 VIIS P-03 vann sin grupp i Gothia Cup
Idag så vann killarna den sista matchen i sin grupp mot Landvetter med 4-0. När sedan engelsmännen i South Central endast mäktade med att göra 11 på gruppens tunisiska lag avgick VIIS med gruppsegern.
Läs mer

2015-06-09 VIIS P-03 gick till slutspel i Fotboll mot rasism.
Efter bra spel och 3 raka segrar mot i tur och ordning Bjärred, Asmundtorp och Husie så stod det klart att killarna får spela slutspel i Fotboll mot rasism på Swedbank stadion i september.
Läs mer

2014-11-19 Bronsmedalj i Olympic cup för P03
VIIS tog en fin tredjeplats i Olympic cup efter ett stundtals riktigt fint inomhusspel. Tyvärr blev Olympic för svår i semifinalen dit VIIS hade tagit sig via åttondel och kvartsfinal efter att ha blivit tvåa i sin grupp
Läs mer

2014-10-19 Serieseger för P03
De gulsvarta avslutade med en seger idag och gick igenom sin serie obesegrade. Bra spelat!
Läs mer

2014-03-03 Silvermedalj i Vellingecupen för P03
Ett stabilt försvarsspel grundlade en andraplats med mersmak i årets Vellingecup. De gulsvarta höll nollan i 4 av sju matcher.
Läs mer
Galleri
Design & CMS av Webzoo AB